Post by stalerostucul on Feb 19, 2022 0:57:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה יותר נקודות ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Matchington Mansion Kirakós játékok wzpd
הלוואי שכמה רמות לא היו כל כך קשות בשלב מוקדם של המשחק, זה יכול לדחות אותך להמשיך, אבל להתמיד. אני אוהב את האירועים העונתיים, לקשט את האחוזה, אבל אני מסרב לקנות את "כרטיסי הפלא", אתה צריך לעשות את זה הוגן יותר בקניית הכרטיס, או, מעדיף לשחק ולעבור רמות של אותו פריט, לתת לשחקן להחליט.
💖
משחקי פאזל - App Store הורדות ב-iTunes
משחק טוב! רק הלוואי שזה לא היה כל כך קשה לעבור את 600 הרמות! כמעט עד 700! נותרו עוד 8 רמות! סוף סוף רמה 819!
זה משחק מהנה! אבל לפעמים כשאני משחק כדי לקשט את האחוזה ונשאר רק פריט אחד והטיימר מסתיים
ממש כיף באפליקציה הזאת!
אני מאוד אוהב את המשחק הזה. שיחקתי בו רק שבועיים. זה מאוד קשה לעבור את החלקים התואמים של המשחק. זה מרגיש כאילו אתה צריך להיות מדען טילים כדי לנצח. 😆 אוהב את המשחק - 11-08-2021.
המשחק לא הוגן/כנה.. 20 ניסיונות להזיז את המעגלים שלך וכו' אחרי זה הוא נסגר לניסיון נוסף להתחיל אותך מחדש! הם רוצים שתשלם בכרטיס אשראי עבור עוד הצגות! ואז, אם תזכה בכסף כלשהו, הם שומרים אותו ולעולם לא תבנה אותו כדי לרכוש מאוחר יותר פריטים וכו' עבור האחוזה! עדיף למכור נכס כדי ליצור קזינו! כמו שאנחנו מניחים לרכוש את כל השיפוץ כדי לעשות דרגת עלייה מלאה על זה להרוס חתיכת זבל! בעוד שיוצרי המשחק מחליפים כסף!
החלפתי טלפונים ואיבדתי את כל מה שעשיתי הייתי ברמה 1240 וכשהתקנתי מחדש את האפליקציה בטלפון החדש נדחקתי אחורה כל הדרך ל-764. שילמתי על עוד מהלכים כפי שהייתי צריך ובעצם איבדתי את כל העבודה שעשיתי לא ממליץ עליו מכיוון שעדיין לא שמעתי בחזרה. משירות לקוחות. אשנה את הדירוג שלי כשאראה פעולה מהקצה שלהם. עדכון: לאחר זמן מה של הודעות הודעות נפתרה.
מה לא לאהוב כאן, הוא יותר לעניין. משחק הוגן מאוד, מינימום פרסומות, המון דברים לעשות, ממשק נחמד, מנגינות נחמדות, עלילה מצחיקה ולפעמים פלרטטנית. יאל חופר את האחוזה. רק שיפור גורם לכך שג'ק ילבש פחות בגדים, אה כן ואיש הדואר. חחח. תודה לאחוזות תואמות של טונות שהאירו את ימי החורף הקרירים שלי בבריטניה.
لعبة رائعة
לפעמים אני מאוד נהנה, אבל לפעמים לא יוצא לי לשחק כל עוד הייתי רוצה. עוד חיים או תוספת אני מאוד נהנית ♡ תודה ♡
נֶחְמָד
אחלה משחק אבל אחרי שמתקדמים קצת השלבים נהיים קשים מאוד ולוקח המון זמן לעבור אותם והם מאוד מתסכלים חבל דווקא היה יכול להיות יותר טוב
Family Island — Çiftlik oyunu Gündelik lsi
מעביר את הזמן בכיף
ורדינון אמן הילדים פאזל 2.0 Apk Download APK free
אוהב את המשחק הזה! כלכך הרבה כיף! מגוון רב עם התאמה ושילובים. הזדמנות לשחק עם אחרים. שילובים יצירתיים. שומר על המוח שלך פעיל!
אני לא צופה בפרסומות יותר. אני צריך לאתחל מחדש לאחר צפייה בפרסומות. אין זמן לזה. אתה תאבד אותי בקרוב. סליחה שאני אוהב את המשחק. אותו..,
המשחקים הנמכרים ביותר - Microsoft Store
Matchington Mansion Teka-teki isq
Matchington Mansion Teka-teki chr
האם למישהו אחר יש בעיות שהמשחק נתקע ונסגר? אין לי אפליקציה אחרת במכשיר שלי
כלכך הרבה כיף. זה אחד מ-3 המשחקים האהובים עלי ביותר. אני משחק כל יום רק כדי להירגע ולהתנתק קצת.
עכשיו כשהגעתי ל-700 המשחק קורס כל הזמן. אני לא יכול לשחק בו. והפעם הסרתי את זה והייתי צריך להתחיל בהתחלה. חסר ערך אם תשאל אותי.
מגוון גדול של מיני משחקים ואתגרים. מהדורת החורף החדשה מאוד מהנה והמגוון שומר על העניין שלך. לא בטוח אם אני אוהב את השיק הוורוד
התכנות השתנה במשחק הזה. כן, הם נותנים לך זמן בונוס נוסף אבל יש להם תקלות בתוכנית כך שהיא תמיד מייצרת כדורי חוף או משנה את צבעי הכרית. כל כך עצוב לראות ירידה באיכות המשחק הגדולה!
הם רק רוצים כסף, היו לי חבורה שלמה של חיים באימייל שלי, ואז הם פשוט נעלמו, עדכנו את המשחק והם נעלמו. עריכה: עכשיו הם עשו את זה שוב, ואין למי לפנות אל תאמין למה שנכתב כאן אתה לא יכול לדבר עם אף אחד אין תמיכה.
אני אוהב את המשחק מאוד שיחקתי 4 כבר הרבה זמן כמעט ברמה 2800 אבל זה כאילו שלעולם לא תוכל לראות את כל הכוכבים שאתה מנצח. זה רק אומר 99+... אני לא אוהב את זה בכלל! אבל חוץ מזה זה משחק טוב 2 להעביר זמן
ممتازه
עוד הרבה תקלות. נאלץ לאבד נקודות במשחק בגלל תקלות.
מעניין
matchington mansion מטבעות ו כוכבים חינם - SUPERWINN
Dollhouse Yander Simulator. ללא תשלום
בוז