Post by stalerostucul on Feb 19, 2022 0:48:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogućavanje varanja ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
Dobra igra, zabavna ideja. Volim mehaniku u borbi. Gradu bi trebalo malo poraditi, ponekad je problematičan, ali ipak prilično dobar. Ponude su skupe.. sve je prilično 10 dolara
Mr Autofire Екшн yhp
Igranje je u redu. Ali oglasi su prilično agresivni. Morate pogledati svaki oglas kako biste dobili puno zlata, što je potrebno za napredak.
Doslovno je lošija kopija Grow Castlea, ako gledate ovu igru, nemojte je shvatiti jer je puno značajki zaključano iza zidova. Grow castle ima mnogo bolji napredak i ima opcije za kupnju stvari, ali se tim stvarima još uvijek može lako pristupiti samo igranjem igre.
Dobra je igra i iznenađen sam klanskim sustavom. Ali jedna stvar koja me živcira je da kada spam nadogradim jedinicu, iznenada se pojavi dijamantna ponuda za veliku ponudu koja je protraćila moj dijamant koji sam dugo štedio. Zaista mrzim kad se to dogodi slobodnom igraču poput mene. Prijedlog: Pomaknite ponudu dijamanata na stranu umjesto pored gumba za nadogradnju😡(Uredi: Također možete napraviti potvrdu prije nego što izvršite nadogradnju pomoću dijamanata)
Vidio sam igru i super je! Ali nisam mogao učitati igru, popravite ovo za chrome knjige.
Zabavno, ali AI je sranje. Ne gađaju neprijatelje najbliže tornju, ciljaju slučajne neprijatelje i ne znam zašto. Molimo popravite.
Towerlands - tower defense Diskarte icy
Ne mogu igrati ovaj samo stalni ekran za učitavanje
Sjajno izgleda, sviđa mi se, ali koji je smisao ako svaki lik košta 120 dolara godišnje za igranje mobilne igrice. Mislio sam da sam pronašao izvrstan konus dvorca za uzgoj, ali sam se prevario. Izgleda sjajno, ali ako je likove nemoguće ući u igru koja je svrha brusiti 10-20 sati.
Lijepo
Towerlands je pristojna mobilna igra. Međutim, brzo ćete se osjećati prisiljeni gledati gomilu oglasa, kupiti mjesečnu pretplatu i/ili kupiti premium jedinice i kule za dodatnu gotovinu. Čini mi se previše plaćenim za pobjedu da bih mogao uživati.
Zabavna igra, samo da su kontrole radile ispravno. Za mene, bilo da se radi o mom telefonu ili meni, nevjerojatno je teško koristiti sposobnosti svojih jedinica na tornju. Jedva mogu ciljati sposobnosti, a nisam je mogao ni koristiti jer me ne bi registrirao da pogodim VRLO malu ikonu.
Razmislite o angažiranju prevoditelja na engleski. Postoje neki dijelovi igre koje je teško razumjeti zbog loših prijevoda.
Pristojna igra. Nema mogućnosti isključivanja obavijesti. Gumbi su dizajnirani da troše dragulje "nenamjerno". Ako ne planirate potrošiti $$$ na bolje likove, nemojte se truditi.
Grow Castle ripoff. Plati za pobjedu. Protraćeno vrijeme gledajući oglase i probijajući se do talasa 25 samo da ne bih više pronašao automatsku reprodukciju, platite za ove reklame koje iskaču posvuda. Cijena je također smiješna za kredit u igri. Programeri moraju igrati beskrajne granice kako bi vidjeli kako zaraditi novac i dati ljudima priliku za igru. Premium od 10 dolara tjedno bilo bi nečuveno. Ne želite da ljudi ovo igraju, želite da budete plaćeni
UPOZORENJE ne dopustite svojoj djeci da igraju ovu igru. To je prijevara. Imaju gumbe koji se rotiraju kada nadogradite stvari tako da slučajno pritisnete nadogradnju plaće. Ova igra također ima lošiji pay wall koji sam ikada vidio. Svake druge sekunde ti guraju nešto u lice da kupiš. I ima smiješne cijene. 10 dolara za jedan lik. Ne gubite vrijeme s ovim smećem
prebacivanje zamjene gumba prilikom nadogradnje tornja je stvarno šala, zbog toga sam slučajno potrošio oko 150+ dragulja. osjeća pomalo žaljenje što je potrošio pravi novac na ovu igru
Mogao sam igrati kratko vrijeme. Nakon što sam ažurirao svoj OS, nisam uspio ni pokrenuti igru nakon što sam razgovarao s njihovim: facebook-om, Discord community managerom i putem e-pošte na koju sam sada potpuno ignoriran. Preporučio bih da ostanete daleko, tužno je kad je pomalo zabavno, ali bugovi u stalnom padu i osoblje ne može pomoći. Jednostavno nije vrijedno gnjavaže ili glavobolje.
Općenito, uživam u ovoj igrici. Najviše mrzim kad nadograđujem bazu, moram biti jako oprezan kada kliknem. Zato što sam više puta klikao na nadogradnju koristeći dragulje bez namjere da to učinim. Zašto sam ga kliknuo pitate se? Budući da sam prilikom nadogradnje pomoću zlata kliknuo brzo da ne bih gubio vrijeme, ali se nasumično pojavila opcija za nadogradnju pomoću dragulja i smanjila ikonu za nadogradnju zlata. Kao da razvojni programeri to rade namjerno. Popravi ovo.
Prije 5 minuta upravo sam se borio s igračem s TORNJOM 200 LEVEL/STADIJA koji ima 327 JEDINICA RAZINE, ponavljam LEVEL 327 na njegovim JEDINICAMA!!!na PVP-u kao što je, dovraga, to moguće? Dakle, varalice su sada pronašli način da posjeduju ovu igru? Molimo vas da pogledate programere ovog problema. Duboko obožavamo ovu igru i s ovim problemom sada je stvarno frustrirajuće.
Totalno mi se sviđa. To je novo iskustvo TD-a. Dobra grafika i detalji. zanimljive opcije u njemu. Neki prijedlozi za vas: * Dodajte još jednu ili dvije glazbe za igranje igrica. * Dajte igračima mogućnost odabira prioriteta pucanja za neprijatelje. Algoritam nije baš dobar. Često bira zemaljske neprijatelje kada prvo želim ubiti zmajeve i druge leteće neprijatelje. * Radi na algoritmu za automatsku reprodukciju može biti puno bolje. * Omogućite 3 besplatna (bez oglasa) automatska igranja dnevno. Neg bodova: - Prisiljen igrati na 1x brzini. itd.
Towerlands - defiende tu Torre Estrategia ztre
Zaista uživam u igri, ali iz nekog razloga svaki put kad kliknem da započnem bitku, zamrzne se i isključi, pokušao sam je ponovno instalirati i ponovno pokrenuti telefon i još uvijek to radi. Ali osim toga to je sjajna igra
To je sjajna igra i ne smeta mi potrošiti malo novca na igre. Ali 10 dolara za lvl 1 jedinicu je ludo. Onda moram potrošiti sve svoje novčiće samo da ga podignem kako bi se borio zajedno s mojim drugim jedinicama. Osim toga, to je odlična igra. Zbog njih sam izgubio dvije zvjezdice jer je neugodno.
Towerlands - tower defense Strategické tcq
Grafika je sjajna, bonus za reklame se zapravo isplati, odlazak na profesionalac također ima sjajne prednosti. Volio bih da se u kasnijim razinama ima još malo za napraviti, ali uvijek ima mjesta za poboljšanje. Sjajna igra, dobar ubojica vremena!
Igru igram već oko godinu dana. Zabavlja me i još uvijek se veselim učitavanju svaki put.
Pomalo je zabavno, ali nažalost postoji velika mana u ovoj igrici. Dizajniran je na način da ste prisiljeni skupljati svaki bonus koji vas u osnovi prisiljava da gledate reklame kako biste dobili dovoljno zlata da zapravo možete napredovati istom brzinom kao i neprijatelj. Ako ne odlučite prikupiti bonus, budite spremni ponoviti većinu rundi 2-5 puta. Također se čini kao da bonus zapravo nije bonus, osjeća se kao da je bonus ostatak vaše nagrade zaključan iza i zida. Također bi automatska igra trebala biti besplatna.
Pozdrav, htio sam vam reći da želim prenijeti podatke na svoj drugi android, ali to ne radi, pa ako možete dodati gumb kako biste mogli promijeniti svoj Google Play račun, to bi bilo sjajno.
Nije loša igra. Nema prisilnih oglasa. Iako gledanje oglasa daje bonuse, često se isplati brže napredovati. Nema plaće za pobjedu. Malo se ponavlja, ali i većina igara. Čini se da je ravnoteža tu i još nisam imao nikakvih problema (105 lvl.) Morate biti spremni s vremena na vrijeme napraviti grind za razinu šefa, ali svaka jedinica ima nešto što donosi na stol pa se čini da uvijek postoji način rukovanja tvrdim dijelovima. Općenito je dobro. Jedina stvarna zamjerka je da pro verzija iznosi 10 USD mjesečno.
Ovoj sam dao 2 zvjezdice jer sam se zabavljao igrajući je nekoliko dana, odjednom se počela mijenjati u igricu "potreban mi je internet za igranje", a ja sam bio kao ŠTO?!! Zašto biste to učinili igrici koja premašuje očekivanja obožavatelja jer je možete igrati offline. TOPLO vam predlažem da ovo pretvorite u igru koja se može igrati offline jer je sada ovakva igra za koju je potreban wifi neprihvatljiva.
Toliko potencijala i toliko potrošeno... Brzina bitke i autoplay samo kao plaćena opcija i reklame posvuda. Razvijači se toliko trude izgurati ga od besplatne igre do plaćanja do plaćanja. Toliko sam razočaran ovom igrom, jer je igra zanimljiva, ali s toliko neplaćenih igara za guranje, rado ću propustiti ovu... Ne gubite svoje vrijeme i novac ovdje.
Igra je bila zabavna tjedan ili dva, zapravo sam je morao igrati. Tada je sustav jednostavno prestao učitavati igru sve zajedno. Pojavit će se početni zaslon za učitavanje, ali neće dopustiti da se učita nakon toga. Ažuriranje: prošlo je 2 tjedna. Poslao sam e-mail programeru i dalje nema odgovora. Igra se još uvijek ne može igrati. Deinstalirao sam i ponovno instalirao, ali bez učinka.
Odlična igra koja ima samo 1 problem. Stalno se ruši kad pokušam otići na kartu. Osim toga, stvarno mi se sviđa. I da, to su oglasi, ali postanu dovoljno visoki i možda vam neće trebati toliko.
Ova igra je zapravo zabavna. Ako volite clash of clans, najvjerojatnije ćete uživati u ovoj igrici. stvara ovisnost, dobar je potrošač i ne forsira oglase, uglavnom su neobavezni. Ne sviđa mi se VIP članstvo, ali razumijem ga jer je besplatna igra. 4/5
kao da sam bio u samoj igri, stvarna igra je bila prilično jednostavna, ali je uključivala strategiju i brzo razmišljanje. morate znati osnove o igranju i također morate znati svoje granice da biste igrali ovu igru
Bila bi to sjajna igra da vas nisu bombardirali oglasima. Verzija bez oglasa zahtijeva mjesečnu pretplatu, što za mene nije dopušteno.
Smetnje u Towerlands. Izgubio sam pretplatu na 5 dana bez svoje krivnje, odbili su mi nadoknaditi. Poslužitelj za igre zamrzava napredak igre, probleme s automatskom bitkom, ubijene jedinice ostaju na bojnom polju i mora se ponovno pokrenuti da bi se popravio, igra preskače 100 razina što onemogućuje igranje dok se ne popravi i još mnogo toga. Upute za korisničku podršku su prevedene s ruskog i nisu razumljive. Poteškoće skaliranja su ludi gradovi i nema smisla ni od čega. Odgovor: Popravi svoju igru! NAPUSTIM TOJ POS!
Čini se da u određenom trenutku sav napredak potpuno staje bez obzira na to koliko zlata uzgajam, a trijumf bojnih valova također je nemoguć
Sama ideja i igra nije loša, ali osim ako ne gledate reklamu nakon svake borbe ili čekate da pasivno dobijete novac, gotovo svaku borbu ćete propasti nekoliko puta.
Bilo bi bolje da se auto battle ai koristi tamo glavom, a ne samo da koristi tamo vještine kada su dostupne. Iscjeljujuća snaga kule kada je puna. Svi pozivi se pojavljuju u isto vrijeme ostavljajući vas širom otvorenim. Također, pozivanje bi trebalo pokrenuti tajmer kada počnu napadati. Pretty Kool igra. Dodaci i novac vam se ne baca u grlo.Za to sam dobio premiju.
Igra je pristojna, ali sve je zaključano iza neke vrste paywall-a, na ovaj ili onaj način. Shvaćam da moraju zaraditi novac, ali to se ne čini prijateljskim F2P ili F2P napretkom.
UI i grafika su dobri. Pravi novac za autoplay i speedx2? Nije cool.
Ovo zapravo nije strateška igra.. Samo potrošite nešto novca na jedinstvene heroje i profesionalnu pretplatu i lako možete otići jako daleko.. Ali ideja stavljanja heroja "nemoguće dobiti igranjem" čini igricu 2 zvjezdice zašto bi trošim svoj novac ako znam da su vrhunski igrači svi ti kitovi? Postoji 10 heroja koji se ne mogu dobiti bez trošenja pravog novca, osim ako devs ne donese pravednost prema svim igračima, neću ovo čak ni nazvati "strateškom igrom".