Post by stalerostucul on Feb 19, 2022 1:00:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: Tanks Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: Tanks Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای پول نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: Tanks Wars 2022 version ▞▞▞
بازی خوبیه ولی پرفکت نیست
خوب عالی
به نظر من این بهترین بازی تانک موجود است. گاه گاه ایراداتی دارد اما چیز مهمی نیست. همیشه خودش جواب میده خیلی سرگرم کننده است.
من به سادگی آن را بهتر از تانک های جنگی دوست دارم..فقط آن را دوستانه نگه دارید و جوایز بیشتری بدهید.. و شما یک بازی دارید..
پس از رفتن به منوی گزینهها و تغییر چندین بار طرحهای کنترل برای یافتن یک تنظیم خوب، متوجه شدم که هیچ تنظیمی وجود ندارد. کنترل ها در مقایسه با اکثر بازی های این نوع وحشتناک هستند. سوخت سریع کم می شود. شما می توانید آن را پس بگیرید اما با نرخی کمتر. اگر یک وسیله نقلیه جدید می خواهید، باید طلا (ارز ممتاز) را خرج کنید که به آرامی به دست می آید، یا پول واقعی بپردازید. برای بهبود آمار خودرو، کامو یا برچسب میخواهید، حدس زدید، به طلا نیاز دارید. تقویت ها چطور؟ جعبه ها را در کبریت به دست آورید و ساعت ها منتظر بمانید تا قفل آن ها باز شود، یا طلا خرج کنید تا زودتر آنها را باز کنید. الگو را اینجا ببینید. این بازی دارای پتانسیل است، اما محدودیت آن در تنظیم یکنواختی فعلی که در حال حاضر در آن است، وجود دارد. مگر اینکه در اقتصاد بازی ها تغییرات جدی ایجاد کنند، من می گویم یک بازی دیگر انجام دهید.
علی
آرزوی طلا فقط برای نقاشی کردن، استیکرها هم برای مدت کوتاهی بی فایده هستند... برای بازیکنانی که به تازگی به آنها ملحق شده اند نبردهای جداگانه تنظیم کنید... bcz بازی با بازیکنان ممتاز دشوار می شود اگر وصال جدید وسیله نقلیه ارتقا یافته ای نداشته باشد... گیم پلی و مفهوم واقعا خوب است، بنابراین آن را برای همه بازیکنان برابر کنید.
Massive Warfare: War of Tanks Akcijske igre qzu
بازی بد و سرگرم کننده ای نیست. همانطور که در این بازی ها معمول است، برای کسانی که بیشترین پول را خرج می کنند متعادل است.
خیلی بد😡
رادین بااین آپدیت کردن وسط بازی نیاز به آپدیت داره که اونم نمیشه 😠😠😠
بازی سرگرم کننده بود، هر کسی که ایده روشن بارگیری سریع برای تانک های خاص را دارد، باید سرش را به سمت بالا بکشد. خسته و خسته از افرادی که از آن تانک ها استفاده می کنند و نمی توانند از بازی لذت ببرند، دو یا چند مورد به این معنی است که کسب امتیاز در بازی غیرممکن است. از اینکه به افرادی که امتیاز می دهند متشکریم.
Massive Warfare: War of Tanks Akcijske igre rhy
سلام Tiny Bytes. من می خواهم به شما بگویم که مخزن T7 شما در حال آمدن است که بسیار گران است. اما شما طلای بسیار کمی در این بازی به ما می دهید. بنابراین این مخزن و رنگ های آن به مشکل می خورند. بنابراین شما به ما می دهید طلای بیشتر در این بازی ......
سلام بازی ها کار نمیکنه لود نمیشه
بازی خیلی تکراری میشه
من بازنشسته ارتش ایالات متحده هستم و تحت فرمان USARSO 11B20 از کانال پاناما محافظت می کنم. دامپزشکان دیگر این بازی را انجام میدهند و شما میتوانید بازیکنان دشمن، افراد واقعی را نابود کنید، نه روباتها. آن راش آدرنالین است. دندان هایتان را به هم فشار دهید یا زبانتان را گاز بگیرید. گرافیک عالی 9 میدان جنگ مختلف. به ندرت غرفه می شود.
بهترین بازی جنگ تانک و هلی کوپتر که من امتحان کرده ام، در میان همه بازی های دیگر!
کیری
رباتها فشار میدهند، مسدود میکنند، در شلیکها دخالت میکنند. عدم تطابق دوباره از دست. فشار این است که هر کدام را وادار به خرید 85/85 Attack و Armor برای رقابت کنید. رفتن به راه ماشین های جنگی. چنین شرمساری
جالب نبود خوشم نیومد بازیشم اینلاینه
بازی بسیار جالب و اعتیاد آور .. خیلی خوب 👍
بازی چند نفره آنلاین بسیار زیبا، تبلیغات اینجا برای بازیکن و توسعه دهندگان بسیار موثر است، نه به تجربه VIP رایگان 7 روزه... بازی به خودی خود نیاز به بهبود دارد زیرا خطاهای کمی مانند خراب شدن، قطع اتصال در حین وجود دارد. در وسط بازی بعد از 2-3 دقیقه بدون فشار دادن چیزی خاموش خودکار ... و آخرین مشکل کنترل است، باید بهتر از این باشد و هدف گیری خودکار نیاز به کار بیشتری دارد.
بخاطر اینترنت هست بالانمیاد 😬اینترنت هم داریم همین هست😖😬😬🤐
بازی خوبی است فقط اگر تند تر شلیک کند خیلی بهتر می شود
باز نمیششه
جاویدرحمانی
طلا و چیزهای شما کمی گران است
خوبههه
این بازی بسیار سرگرم کننده است، در lvl 14 کشته های زیادی با مرگ های کم داشت. اخیراً متوجه شدم چیزی عجیب بود، بازیکنانی که با آنها روبرو می شوم اصلاً بازیکن نیستند، همه آنها ربات هستند lol. چگونه من می دانم؟ من از تاکتیک peekaboo استفاده کردم. یک بازیکن واقعی وقتی که برجک اسلحه اش در جهت مخالف باشد، در کسری از ثانیه آتش پاسخ نمی دهد. من با نگاهی به تاریخچه نبرد خود کمی عمیق تر می کاوشم، ببینید... پر از ربات هایی که با کلیک روی نام آنها هیچ نمایه ای ندارند. من یک دامپزشک ماشین جنگی هستم، روش من برای از بین بردن سایر تانک های سطح بالاتر نقطه قوت من است. امیدوارم این بازی بازیکنان واقعی بیشتری را اضافه کند تا بازی هیجان انگیزتر شود. در حال حذف نصب
به فقط باید کرد تا فهمید بازی میگما 😊ولی روح رفتاش راضی متوجه شد
می توانید به من بگویید چرا باید از اول شروع کنم. امسال دو بار این اتفاق افتاده است، به نظر می رسد زمانی که سیستم ها به دلایلی هنگام به روز رسانی از کار می افتند، اتفاق می افتد. آیا می توانید مشکل را برطرف کنید. من واقعاً بازی را که تقریباً یک سال است بازی می کنم دوست دارم.
மேட் கன்இசட் கேம்கள் ஆன்லைனில் ஆக்ஷன் ppz
تیم بازی فوق العاده است و من نیز مورد علاقه من است، اما من یک پیشنهاد برای شما دارم، لطفاً یک گزینه در بازی بدهید که یکی از دوستان بتواند طلا و پول نقد خود را برای دوست دیگری بفرستد که برای همه عالی است و لطفاً نرخ استیکر را بررسی کنید. و رنگ آن بسیار بالا و بسیار گران است. چرا دنبال پول زیاد می روی لطفا اینقدر زیاد حرص نخورید . لطفاً یک بار آن را مرور کنید، لطفاً من در 5 اتحاد برتر بازی هستم و اکثر بازیکنان اتحاد ما این را می خواهند. لطفا بررسی کنید!
گندترین بازی بود
این بازی رانصب کنید
کاش میاورد
سلام خوبید چرا باز نمیشه فقد یه چیزی گوشه پایین سمت راست میچرخه ولی باز نمیشه کمک کنید
Massive Warfare: War of Tanks Action sjv
عالی👍👍👍👍👍❤❤
نصب نمی شود سکسی
بد بود
معمولی
بازی تا آپدیت اخیر خوب بود، حالا خیلی چیزها لود نمی شوند و در نهایت برنامه را می بندم. خسته کننده، اذیت کننده!